Verzendservice

Verzendservice

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Japans Servies Online heeft gekozen voor het beste verzendtarief en de beste bezorgservice.
Uw bestelling wordt binnen Nederland verzonden via PostNL. Voor overige landen binnen Europa met DPD.

Bij verzending door PostNL wordt het pakket twee keer aangeboden op het verzendadres dat u hebt opgegeven. Als je voor de tweede keer niet thuis bent, kun je het pakket binnen drie weken ophalen bij het postkantoor. Zie www.postnl.nl voor meer informatie.

Wat zijn verzend- en administratiekosten?

Er worden geen administratiekosten in rekening gebracht.
De verzendkosten van pakketten onder de 10 kg zijn:  € 6,95 * incl. Btw, levering binnen Nederland.

Levertijd in Nederland

** Voor en tijdens de feestdagen kunnen de levertijden van de bezorgdiensten  langer zijn dan normaal. 

Wij streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te versturen, maar i.v.m. de feestdagen is het raadzaam om ruim van te voren te bestellen.

Ook in verband met "Black Friday op 27 november 2020, adviseren wij Sinterklaas cadeautjes ver voor deze datum te bestellen. Vanwege drukte bij de posterijen en onze ervaringen in voorgaande jaren kan het zijn dat tussen 27 november en 5 december pakjes niet op tijd geleverd worden of helaas zoekraken. Voorkom dit en besteld voor de drukte!

Mocht het pakket ondanks al onze goede zorgen toch beschadigd worden afgeleverd, weiger het niet, maar neem binnen 24 uur contact met ons op per mail: [email protected]

De kosten voor het weigeren zijn vele malen hoger dan de normale zendkosten!

PostNL levert niet op de volgende data: 25 en 26 december en nieuwjaarsdag (1 januari), Koningsdag 27 april, Hemelvaart.

Ook voor verjaardagen adviseren wij ruim op tijd te bestellen.

NB: houd er rekening mee dat vanwege "Black Friday" drukte op vrijdag 27 november 2020 en de dagen erna de Posterijen vertraging kunnen hebben. Bestel Sinterklaas cadeautjes op tijd! Bij voorkeur de week van 18 november. 

Wij streven ernaar dat pakketten die door ons aangeboden worden op het postkantoor, de volgende dag geleverd worden, maar wij kunnen dit niet garanderen, omdat wij geen invloed hebben op onvoorziene omstandigheden bij de posterijen die voor vertraging kunnen zorgen.


Tip: het is mogelijk om het pakket op een ander adres af te leveren (bijvoorbeeld het werkadres).

Let op: voor afhaalpunten moeten wij een speciaal etiket aanmaken!


Tip: Profiteer en bestel meerdere producten tegelijk, voor pakketten tot 30 kg (binnen Nederland),  € 6,95 incl. BTW wordt in rekening gebracht!

Nu ook verzenden naar de volgende landen:

België € 9,80
Duitsland 9,50

Neem hiervoor contact op met [email protected]
Pakket kan worden gevolgd via Track en Trace.