Sushi rijst Saitaku

Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 1 a 2 werkdagen), (levertijd afh. Posterijen)

Sushi rijst Saitaku

Deze rijst is speciaal geschikt om rijst voor sushi te maken.

Sushi rijst maken:

1) Was de rijst eerst goed.

2) Doe de rijst in een pan met water. Een kop rijst en 0,5 kopje water.

3) Breng de rijst aan de kook op laag vuur. Doe de deksel op de pan. Laat de sushirijst ongeveer 15 minuten koken totdat het water geheel opgenomen is. Haal de pan van het vuur en laat 10 min staan.

De rijst kan het makkelijkst in een houten sushi bak (hangiri) met een bamboe lepel geroerd worden om geleidelijk te laten afkoelen.

Inhoud: 500 gram

Tenminste houdbaar tot: 13-03-2019

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »