OP AANVRAAG Konro grill diatomite (31 x 23 x 20 cm) package deal

€0,00
Artikelnummer: 16245
Beschikbaarheid: In backorder
Levertijd: Neem contact op met ons op [email protected] of laat een bericht achter en wij bellen je terug.

Konro grill diatomite Package deal

16-054-07 (21024) B-9

Let op: deze grill is uitsluitend op aanvraag te bestellen. Stuur hiervoor mail aan [email protected]

Verwachte levertijd: 

Deze Package deal bestaat uit:

1 x Konro Grill met net 

1 x Houten onderzetter afmeting: 35 x 25 x 2 cm

1 x Thaan houtskool Pok Pok 2,2 kg 

 

De Konro Grill is een originele Japanse barbecue, die speciaal is ontworpen, zodat lange vleesspiesen, zoals yakitori, makkelijk op de grill kunnen worden gegrilld. Natuurlijk is de barbecue ook geschikt voor het grillen van andere soorten vlees, vis of groenten. De Konro grill heeft een lengte van 31 cm, is 23 cm breed en 20 cm hoog en is voorzien van 1 grillrooster. De zijden van de barbecue zijn gemaakt van Diatomite, ofwel diatomeeënaarde. Dit materiaal heeft een groot warmte-isolerend vermogen.

De Konro Grill wordt geleverd inclusief een houten plank om onder de barbecue te leggen en met speciale houtskool. De barbecue is zowel buiten én binnen te gebruiken, let hierbij op dat de ruimte wel goed geventileerd wordt.

Met de Konro Grill bereidt u thuis de heerlijkste yakitori of andere vlees, vis of groentebereidingen. De authentieke Japanse barbecue is gemaakt van diatomeeënaarde, dit materiaal zorgt voor een goede warmte-isolering. De grill is aan de zijkanten voorzien van schuifjes, waarmee u de warmte in de grill eenvoudig kunt regelen. Door middel van de handgrepen is de grill makkelijk te verplaatsen.

Reinig de grill met een droge borstel en nooit met water, hierdoor verliest het materiaal zijn warmte-isolerende werking.

Afmetingen: 31  x 23 x 20 cm

Made in Japan

0 sterren op basis van 0 beoordelingen